Walk and Talk Women | Bewegen voor een gezonde leefstijl
Walk&Talk Women staat voor het in beweging brengen van vrouwen. Wij richten ons primair op vrouwen met een migratieachtergrond om hun leven en hun positie in de Nederlandse samenleving te verbeteren. Hun begeleiders en consulenten bieden wij handvatten om hun interculturele vaardigheden en - sensitiviteit te vergroten.
empowerment vrouwen migratie achtergrond sport sporten bewegen
514
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-514,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Sport, Spel en Beweging

voor een gezonde leefstijl

De empowermenttraining kan gecombineerd worden met sport en spel om de levensvaardigheden van de deelnemers te vergroten. Bewegen werkt helend en motiverend waardoor de vrouwen zich fitter voelen en ook geestelijk meer aankunnen. Samen bewegen werkt verbindend en versterkt het groepsgevoel. Je kunt op eigen niveau en in eigen tempo meedoen. Ervaring of een goede conditie is niet nodig.

Opleiding tot assistent trainer

 

Vrouwen die enthousiast en gemotiveerd zijn, krijgen de mogelijkheid om een cursus tot assistent trainer te volgen. De praktijklessen worden aangevuld met theorie over het belang van goede voeding en een gezonde leefstijl. De assistent trainers spelen ook een rol in werving en draagvlakvergroting onder vrouwen met een migratieachtergrond.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen  Contact

Welke veranderingen levert dit op?

  • Stressvermindering en ontspanning
  • Verbetering algehele conditie
  • Gezondere leefstijl
  • Vergroting gevoel van eigenwaarde

Hoge drempels neem je makkelijker als je in beweging bent